A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

З НОВИМ РОКОМ!!!

Дата: 31.12.2023 10:57
Кількість переглядів: 60

Шановні жителі нашої громади сердечно вітаю Вас із Новим роком!

Рік що минає на жаль приніс багато випробувань, страждань і неповторних втрат. Попри біль, відчай ми показали усьому світу свою справжню непоборність, силу, загартованість та згуртованість бо мета в усіх одна - вільна, незалежна, квітуча Україна. Запорукою якої є мужність та стійкість ЗСУ, волонтерство, щедра і щира підтримка тим, хто потребує її.

Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність держави. Для кожного із нас найголовнішими цінностями стали мирне небо над головою, незалежність та свобода нашого народу, яку ми виборюємо щодня.

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Я вірю що справдяться наші сподівання і все залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці та віри у Перемогу.

Хай 2024 рік здійснить найголовнішу мрію всіх українців - ПЕРЕМОГУ! Наповнить усмішками оселі, возз’єднає родини! Хай мужні воїни пригорнуть рідних зі словами «Ми перемогли»!

Щиро дякую кожному з вас за витримку та стійкість, а від нашої громади - дякую всім, хто боронить країну, а саме військовослужбовцям ЗСУ за мужність та героїзм, за те, що Україна вистояла цей складний рік повномасшабної війни... За те, що Україна є. За те, що Україна буде.

Бажаємо всім міцного здоров'я, добра, радості, достатку і мирного неба! Цінуйте найдорожче, що в нас є - своїх рідних та нашу Україну! 

З Новим 2024 роком!

Перемога буде нашою!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь