Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Дорогі жінки, любі матері! Прийміть найщиріші вітання з Днем Матері!

Дата: 12.05.2024 08:09
Кількість переглядів: 59

Цей день особливий, сповнений щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до жінки-матері. Немає любові вищої і жертовнішої за материнську, і не має нічого сильнішого за мамину молитву.

Впродовж усього життя вона оберігає, дає сил і натхнення, які допомагають нам долати життєві труднощі, вистояти у найскрутніші часи, досягати успіху та здобувати нові перемоги. Саме образ Матері, її сердечне тепло та ласка для кожної людини назавжди залишаються найдорожчими святинями, що втілюють моральні чесноти, самовідданість, уособлюють незрадливість і самопожертву.

Мама - це найважливіша людина в житті кожного з нас. Материнську любов неможливо замінити нічим, вона була і залишається єдиною надійною, могутньою силою та опорою духовності.

Низький уклін і особлива подяка Матерям, чиї сини та доньки стали на захист України від російської агресії. Ваші щоденні материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам та зберігати віру у перемогу.

Нехай Господь дарує здоров’я, радість і гордість за дітей і онуків! Хай мир, тепло і затишок панують у ваших родинах. Довгих і щасливих вам років життя, дорогі Матері!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь