Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

На Сумщині надають грошову допомогу на кожну дитину, яка евакуйована з прикордонної зони

Дата: 08.10.2024 11:01
Кількість переглядів: 49

Допомога надається за рахунок коштів обласного бюджету Сумської області у розмірі 2 000 гривень одному з батьків, особам, які їх замінюють, або іншим законним представникам на кожну дитину, евакуйовану з території громад, визначених розпорядженням голови Сумської ОВА.

Як отримати грошову допомогу

Отримувач допомоги має особисто звернутися до Департаменту з питань соціальної політики Сумської обласної державної адміністрації або до структурного підрозділу з питань соціального захисту районних державних адміністрацій, або до територіальної громади за місцем фактичного проживання з відповідною заявою, в якій зазначаються реквізити рахунку в уповноваженому банку, на який перераховується допомога.

До заяви додаються:

  • копія паспорта;
  • копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника або копія сторінки паспорта, де є відмітка про наявність у неї права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта, якщо особа через свої релігійні переконання відмовилася від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідний контролюючий орган;
  • копія свідоцтва про народження дитини;
  • копія довідки внутрішньо-переміщеної особи (дитини).

 

На території Краснопільської громади заяви з відповідними документами, приймаються відділом соціального захисту населення Краснопільської селищної ради за адресою: смт Краснопілля, вул. Мезенівська, 2 (кабінет №9)  та передаються до Департаменту з питань соціальної політики Сумської обласної державної адміністрації для виплати допомоги.

          Допомога надається на кожну дитину, евакуйовану з 1 січня 2024 року.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь