Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відкриття соціально-ресурсної кімнати

Дата: 17.10.2024 16:13
Кількість переглядів: 28

Самотоївський ліцей Краснопільської  селищної  ради  стає центром соціальної активності та прикладом згуртованості серед прифронтових громад. Активні жителі Самотоївського старостинського округу спільно з ГО «НОВА Енергія» подали заявку та отримали грантові кошти від БФ «Право на захист» на реалізацію проєкту "Створення соціально-ресурсної кімнати в Самотоївському ліцеї Краснопільської громади" у рамках програми «Гуманітарна просвітницька діяльність для захисту та посилення в районах повернення та сільських районах поблизу лінії фронту в Україні», що впроваджується за фінансуванням Українського гуманітарного фонду (UHF).

Завдяки спільним зусиллям працівників Самотоївського ліцею, мешканців старостинського округу, команди ГО "НОВА Енергія" та БФ "Право на захист" даний проект був реалізований та 15 жовтня 2024 р. відбулося відкриття соціально-ресурсної кімнати.

На відкриття заходу були запрошені представники БФ "Право на захист", які надали мешканцям актуальні  психологічні та юридичні консультації, а  найдопитливіші школярі  взяли участь у креативних майстер-класах із 3D-моделювання, які організували активісти Охтирського молодіжного центру. Найактивніші з них отримали подарунки від менеджера ГО «НОВА Енергія» Перетятько Наталії Олександрівни.  

Захід залишив теплі враження та додав сил мешканцям громади продовжувати рух уперед, незважаючи на труднощі. Громада отримала безпечний та функціональний простір, де мешканці та гості зможуть отримати психологічну, педагогічну, соціальну підтримку та реалізувати власні ініціативи. Особлива увага приділяється забезпеченню належних умов для проведення корекційно-розвиткових занять для дітей, заходів для підвищення стресостійкості жителів громади, а також консультацій для людей з вразливих верств населення.

Тож, запрошуємо всіх небайдужих до співпраці та реалізації спільних ініціатив, заходів на базі укриття Самотоївського старостинського округу Краснопільської громади Сумської області.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь