A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК: "КОЖЕН МАЄ ВІДЧУВАТИ СВОЮ ПРИЧЕТНІСТЬ ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА БЛАГОУСТРІЙ І ЧИСТОТУ У ВСІЙ ГРОМАДІ"

Дата: 21.03.2018 18:20
Кількість переглядів: 937

Чергове засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради відбулося 21 березня 2018 року, яке провів керівник об'єднаної громади Юрій Яремчук. Згідно порядку денного на розгляд було винесено 10 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

Першим члени виконкому розглянули питання про стан роботи по забезпеченню благоустрою, санітарного стану населених пунктів селищної ради, з інформацією виступив заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавріненко. Він доповів про заходи, що були зроблені на території селища Краснопілля та по старостинських округах громади. Також даним рішенням затверджено заходи по благоустрою населених пунктів у 2018 році та закріплено територію і об'єкти благоустрою за підприємствами, організаціями, розташованими на території Краснопільської ОТГ.

- Лише спільними зусиллями депутатського корпусу, членів виконкому, наших старостатів, представників бізнесу та громадськості можемо змінити на краще ситуацію в сфері житлово-комунального господарства та благоустрою. Кожен має відчувати свою причетність та відповідальність за належний санітарний, естетичний стан і чистоту у всій громаді.

Поряд з цим селищною радою будуть продовжуватись заходи по реалізації проекту централізованого вивезення твердих побутових відходів з населених пунктів громади, продовжуватимуться роботи по виготовленню контейнерів та встановлення майданчиків для збору сміття. Також опрацьовується питання придбання та монтування сміттєсортувальної лінії та пресу для пластику, - зазначив з даного питання Юрій Яремчук.

Крім того, на засіданні виконкому розглянуто питання про стан пасажирського обслуговування міським та приміським транспортом на території селищної ради та про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Краснопільської селищної ради і ряд інших питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь