A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ОЛІМПІАДА З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Дата: 23.01.2018 23:58
Кількість переглядів: 1548

18-19 січня 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

В олімпіаді взяло  участь  72  учні закладів загальної середньої освіти області.

Комплект олімпіадних завдань складений відповідно до діючих навчальних програм за попередні роки навчання та охоплює вивчений учнями матеріал до терміну проведення олімпіади.

Виконання олімпіадних завдань потребує не тільки досконалого володіння програмовим матеріалом в обсязі підручника, а й практичного опанування учнями мовленнєвих умінь на рівні, достатньому для здійснення іншомовного спілкування чотирма видами мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, говоріння та письма в типових ситуаціях, оскільки олімпіада – це захід, головною метою якого є пошук та підтримка обдарованої учнівської молоді.

У ході виконання завдань школярі мають продемонструвати також уміння правильно аргументувати та логічно структурувати свої думки, вживати якомога більше тематично релевантних лексичних одиниць.

Олімпіади з іноземних мов складаються з трьох турів:  аудіювання, читання та творча письмова робота,  визначення рівня усної мовленнєвої компетенції.

Після завершення висловлювання учень бере участь у співбесіді з членами журі.

За результатами виконаних завдань олімпіади з англійської мови визначено 35 переможців, учень 10 класу Краснопільської гімназії Акименко Віталій (учитель Якуба Надія Семенівна) завершив випробування  перемогою, отримавши ІІІ місце.

Вітаємо!

Надія Якуба учитель англійської мови  Краснопільської гімназії щороку готує призерів  ІІІ етапу Всеукраїнської  олімпіади.

Надіє Семенівно, нехай завжди Вас супроводжує удача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов'ю рідних та друзів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь