Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ!

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» , Постанови Кабінету міністрів України №555 від 25 травня 2011 р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Краснопільська селищна рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення проекту зонування території смт Краснопілля.

08:22 03.05.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

Краснопільська селищна рада повідомляє, що 11 травня 2018 року о 14-00 годині у залі засідань Краснопільської селищної ради вул. Мезенівська, 2 (другий поверх) відбудуться громадські слухання щодо прийняття рішення про надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах у зв’язку з прийнятою Кабінетом Міністрів України постанови від 14.03.2018 р. №197.

09:01 27.04.2018

Про розроблення плану зонування території смт Краснопілля

Краснопільська селищна рада в розвиток генерального плану смт Краснопілля, відповідно до ст.18, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», з метою визначення умов і обмежень використання територій для містобудівних потреб, їх функціонального призначення у межах визначених зон,  має намір розроблення плану зонування території смт Краснопілля.           

15:56 21.03.2018

РОЗРОБЛЕННЯ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ СМТ КРАСНОПІЛЛЯ

Краснопільська селищна рада має намір розроблення детального плану території смт Краснопілля. Територія обмежена вул. Мезенівська, частиною території колишнього ВАТ «Краснопільське підприємство «Агротехсервіс»  на південній околиці смт Краснопілля. Основне призначення території – розміщення центру громадської безпеки, житлова забудова із спортивним майданчиком, санітарна та промислова зони.

09:36 06.03.2018

ПОВНОВАЖЕННЯ ЮСТИЦІЇ РОЗШИРЕНО

Черговим у кроком на шляху до європейських стандартів у забезпеченні прав людини стало наділення органів юстиції функціями досудового розслідування злочинів.

08:17 01.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь