Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення

КОНКУРСИ ПО ВІДБОРУ ВИКОНАВЦІВ РОБІТ ІЗ ЗЕМЛЕУСТРОЮ

В приміщенні Краснопільської селищної ради за адресою: 42400,Сумська область, Краснопільський район, смт Краснопілля, вул. Мезенівська,2  відбудуться конкурси по відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель  та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах на земельні ділянки Краснопільської селищної ради та старостинських округів, що входять до її складу.

13:49 29.11.2017

КРАСНОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ТОРГІВ

18.12.2017 року об 11 годині 20 хвилин у приміщенні Краснопільської селищної ради, за адресою: 42400, Сумська область, смт Краснопілля, вул. Мезенівська, 2 планується проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на земельну ділянку.

11:37 29.11.2017

КОНСУЛЬТУЄ МІНІСТР ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ПАВЛО ПЕТРЕНКО

Доброго дня. Ви часто їздите в регіони і, мабуть, добре розумієте, як ми тут живемо. Зарплати у нас невеликі, за все доводиться платити, а тут ще й постійні побори в школі - то на канцтовари, то на миючі засоби, то на ремонт. Скажіть, будь ласка, наскільки вони законні й чи обов’язково їх сплачувати?

08:09 22.11.2017

Запуск онлайн платформи «Я МАЮ ПРАВО!» спростить доступ громадян до інформації щодо захисту їхніх прав

Запуск офіційного веб-сайту загальнонаціонального правопросвітницького проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!» розширить коло громадян, які зможуть отримати інформацію про свої права та інструкції для захисту цих прав.

11:39 29.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь