A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

Служба зайнятості – особам з інвалідністю

Особам з інвалідністю, які не досягли пенсійного віку,  служба зайнятості надає інформаційні та консультаційні, індивідуальні профінформаційні і профконсультаційні послуги, профдіагностичні консультації та психологічну підтримку, запрошує до участі у семінарах, ярмарках-вакансій, зустрічах з роботодавцями, пропонує послуги з професійної підготовки або перепідготовки, підвищення кваліфікації, займається пошуком підходящої роботи, у тому числі залучення до суспільно корисних, громадських або інших робіт тимчасового характеру. Надає інформаційні та консультаційні послуги щодо можливості отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу за проєктом «єРобота», пропонує отримати ваучер на навчання.

09:16 04.08.2023

Контактні дані в разі виникнення потреби психологічної допомоги

Інформація на випадок виникнення потреби психологічної допомоги у випадку гендерно зумовленого насильства, від психологів, які можуть надати допомогу дітям (шкільні психологи) та психологів (психотерапевтів, психіатрів), які можуть надати допомогу дорослому населенню.

10:44 01.08.2023

Перевірка неповнолітнього суб’єкта пробації за місцем проживання

Збільшення правопорушень серед дітей та молоді у нашому сьогоденні є надзвичайно гострою проблемою, адже такі соціально негативні явища, як  розпад сім’ї, процеси деморалізації суспільства, стрімкий розвиток наркоманії, токсикоманії, безробіття –  стають одними із причин вчинення правопорушень.

15:16 18.07.2023

Про отримання статусу учасника бойових дій добровольцям – цивільним особам, які брали безпосередню участь у захисті України

Внесені зміни до Постанови Кабінетів Міністрів України № 414 від 20.08.2014 року. Ці зміни стосуються отримання статусу учасника бойових дій добровольцям – цивільним особам, які брали безпосередню участь у захисті України.

11:10 18.07.2023

‼️Шановні мешканці громади!‼️

Ситуація в Сумській області, як і в нашій громаді залишається надзвичайно складною. Ворог щодня обстрілює наші населені пункти з усіх можливих видів зброї, не зважаючи на житлові будинки та об’єкти інфраструктури. Через це щодня страждають люди, наражаються на небезпеку та втрачають можливість нормально жити далі. З метою забезпечення вашої безпеки та у зв'язку із загостренням ситуації, згідно з Розпорядженням Голови Сумської обласної військової адміністрації №300-ОД від 10.07.2023, ми повідомляємо про необхідність евакуації населення з 5-кілометрової прикордонної зони.

17:48 14.07.2023

❌Які заборони встановлені у 20-ти кілометровій зоні від державного кордону України?

Рішенням Ради оборони Сумської області від 5 липня 2023 року на підставі пропозицій командування військових формувань визначено Перелік обмежувальних заходів у межах території контрольованого прикордонного району (у 20-ти кілометровій зоні від державного кордону України)

16:24 13.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь