A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

Доведено практикою:  легальна праця сприяє розвитку бізнесу Сумщини

Доведено практикою: легальна праця сприяє розвитку бізнесу Сумщини

- Маєте власний бізнес? Укладаючи трудові договори з працівниками, ви отримуєте безліч переваг: імідж соціально відповідальної компанії чи підприємця, можливість залучати інвестиції та кращих фахівців, виходити на нові ринки та чесно конкурувати за якістю послуг і ціною, - ділиться думками директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. - Нелегальне ж працевлаштування призводить до позбавлення працівника: гарантованого розміру заробітної плати; прав на оплачувану відпустку, на оплату лікарняного; на достроковий вихід на пенсію та інше, тому це питання важливе і актуальне.

08:17 08.07.2021

ВИЇЗД ДИТИНИ ЗА КОРДОН: КОЛИ НЕ ПОТРІБНО ПИТАТИ ДОЗВОЛУ

ВИЇЗД ДИТИНИ ЗА КОРДОН: КОЛИ НЕ ПОТРІБНО ПИТАТИ ДОЗВОЛУ

У бабусі чи на морі, в Україні чи за кордоном – літній відпочинок дитини повною мірою залежить від батьків, вони вирішують, як краще організувати дозвілля малечі. Проте, якщо мама й тато перебувають у розлученні та складно находять спільну мову, то саме плани про подорож дитини за межі країни можуть опинитися під загрозою.

08:16 08.07.2021

Розпочни свій бізнес з допомогою служби зайнятості Сумщини

Розпочни свій бізнес з допомогою служби зайнятості Сумщини

 Щойно надійшла приємна новина: на Сумщині міжнародна організація праці у співпраці з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні розпочали реалізацію спільного проєкту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні», - говорить директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. – Ми із самого початку беззаперечно підтримали пропозицію про впровадження в нашій області Проєкту з подолання соціально-економічних наслідків пандемії COVID-19 серед жінок та їх реінтеграції до ринку праці.

16:25 07.07.2021

ВІДБУДЕТЬСЯ ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ВІДБУДЕТЬСЯ ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

27 липня 2021 року о 13 годині  в залі засідань адміністративного приміщення селищної ради відбудеться засідання постійної комісії селищної ради з соціально-гуманітарних питань, законності, депутатської діяльності та етики;

16:25 06.07.2021

Повідомлення про затвердження містобудівної документації с. Верхня Пожня

Повідомлення про затвердження містобудівної документації с. Верхня Пожня

Рішеннями десятої сесії восьмого скликання Краснопільської селищної ради від 24.06.2021 № 516 «Про затвердження містобудівної документації «Проект змін до генерального плану з розробленням плану зонування території с. Верхня Пожня Краснопільського району Сумської області» затверджено документ державного планування «Проект змін до генерального плану з розробленням плану зонування території с. Верхня Пожня Краснопільського району Сумської області».

15:45 06.07.2021

УРЯД ПРОДОВЖУЄ ПІДТРИМУВАТИ БДЖОЛЯРІВ

УРЯД ПРОДОВЖУЄ ПІДТРИМУВАТИ БДЖОЛЯРІВ

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2021 року № 517 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107» передбачені зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції за напрямом «Спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї»

15:44 06.07.2021

ЗАХИСТ ПРАВ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЛІ

ЗАХИСТ ПРАВ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЛІ

Зняття так званого мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення – процес важливий та історичний. Це нова епоха для земельної сфери нашої держави. «Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю...» – віднині це, гарантоване Конституцією право, стосуватиметься і власників земельних ділянок.

08:25 06.07.2021

Повідомлення про затвердження містобудівної документації с. Порозок

Повідомлення про затвердження містобудівної документації с. Порозок

Рішеннями десятої сесії восьмого скликання Краснопільської селищної ради від 24.06.2021 № 515 «Про затвердження містобудівної документації «Проект змін до генерального плану з розробленням плану зонування території с. Порозок Краснопільського району Сумської області» затверджено документ державного планування «Проект змін до генерального плану з розробленням плану зонування території с. Порозок Краснопільського району Сумської області».

08:22 06.07.2021

Повідомлення про затвердження містобудівної документації с. Славгород

Повідомлення про затвердження містобудівної документації с. Славгород

Рішеннями десятої сесії восьмого скликання Краснопільської селищної ради від 24.06.2021 № 514 «Про затвердження містобудівної документації «Проект змін до генерального плану з розробленням плану зонування території с. Славгород Краснопільського району Сумської області» затверджено документ державного планування «Проект змін до генерального плану з розробленням плану зонування території с. Славгород Краснопільського району Сумської області».

07:53 06.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь