A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

До відома депутатів

До відома депутатів

До відома депутатів 21 вересня 2017 року відбудеться четверта сесія селищної ради восьмого скликання.

14:10 31.08.2017

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ЦНАП

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ЦНАП

28-29 серпня 2017 року в Краснопільській ОТГ проведений семінар-тренінг для працівників ЦНАП на тему «Створення центру надання адміністративних послуг в об’єднаній територіальній громаді».

10:36 30.08.2017

Розпочато ремонтні роботи на автодорозі Угроїди-Тур’я

Розпочато ремонтні роботи на автодорозі Угроїди-Тур’я

Голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко, Краснопільський селищний голова об’єднаної територіальної громади Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко разом з народним депутатом Олександром Сугоняко, директором Служби автомобільних доріг України Іваном Романюком та головою ТОВ «ГуалаПак Україна» Володимиром Зайцем проінспектували початок ремонтних робіт на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С190605 «Угроїди – Тур’я – Мар’їне», а саме ділянку від Угроїд до Тур’ї протяжністю 6 км.

17:26 29.08.2017

Сумчани вивчали досвід реформ на Вінничині

Сумчани вивчали досвід реформ на Вінничині

Напередодні Дня Незалежності 22-23 серпня 2017 року, завдяки співпраці Вінницького та Сумського відокремлених підрозділів Установи "Центр розвитку місцевого самоврядування", представники об’єднаних територіальних громад Сумщини отримали змогу взяти участь в навчальному турі до Вінницької області, де Краснопільську громаду представляли селищний голова Юрій Яремчук та начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв.

17:14 29.08.2017

ФУТБОЛЬНЕ СВЯТО У ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ФУТБОЛЬНЕ СВЯТО У ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

У День незалежності до Осоївки завітало ще одне свято – футбольне, адже на місцевому спортивно-розважальному комплексі "Оріон" відбувся фінальний матч розіграшу Кубка району між ФК «Рясне» та ФК «Вікторія» (Великий Бобрик).

14:28 27.08.2017

МАЮ ПРАВО НА РЕЄСТРАЦІЮ ШЛЮБУ!

МАЮ ПРАВО НА РЕЄСТРАЦІЮ ШЛЮБУ!

При подачі заяви на державну реєстрацію шлюбу наречені узгоджують час і день майбутньої реєстрації шлюбу, яка зазвичай, може відбуватися після спливу одного місяця від дня подання особами заяви про реєстрацію шлюбу. Якщо громадяни, які бажають укласти шлюб, не можуть з’явитися з поважних причин до органу реєстрації актів цивільного стану у призначений для реєстрації шлюбу день, то день реєстрації шлюбу за їх письмовою заявою переноситься згідно з їхнім бажанням на інший день.

09:40 23.08.2017

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні співвітчизники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди головних національних свят - Дня Державного Прапора та Дня незалежності України! Синьо-жовтий стяг над нашою землею – це  втілення віковічної мрії наших звитяжних предків про свободу і незалежність, славу і відродження України. Він увібрав у себе наше прагнення до заможної, сильної, по-справжньому української України. День незалежності України – це свято, яке передає дух патріотизму та гордості за свою націю, горде національне свято, яке знаменує єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.

08:06 23.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь