A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОЧІ ПОЇЗДКИ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА НАСЕЛЕНИМИ ПУНКТАМИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОЧІ ПОЇЗДКИ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА НАСЕЛЕНИМИ ПУНКТАМИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Так, під час робочої поїздки до Угроїдського старостинського округу керівник громади відвідав заклади соціальної сфери та провів зустрічі з їх  колективами. Мешканців старостату турбували питання ремонту дорожнього покриття, функціонування закладів освіти та охорони здоров’я, благоустрою та облаштування зон відпочинку тощо.

08:36 15.06.2018

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ НА КРАСНОПІЛЬЩИНІ

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ НА КРАСНОПІЛЬЩИНІ

Свято спорту проходило на центральній площі селища Краснопілля 14 червня 2018 року, де пройшли легкоатлетичні змагання приурочені «Дню Олімпійського бігу».

18:59 14.06.2018

В Чернеччинському старостинському окрузі працюватиме мобільний ЦНАП

В Чернеччинському старостинському окрузі працюватиме мобільний ЦНАП

В пятницю, 15 червня, жителі Чернеччинського старостинського округу можуть отримати послуги та звернутися за консультаціями до "мобільного підрозділу" відділу «Центр надання адміністративних послуг», який працюватиме на території округу.

16:03 13.06.2018

ПОВЕРНЕННЯ ЧАСТИНИ НЕВИКОРИСТАНОЇ СУБСИДІЇ ДОМОГОСПОДАРСТВУ

ПОВЕРНЕННЯ ЧАСТИНИ НЕВИКОРИСТАНОЇ СУБСИДІЇ ДОМОГОСПОДАРСТВУ

Як і в минулому році, після закінчення опалювального сезону частина суми невикористаної внаслідок економії споживання енергоресурсів житлової субсидії на оплату комунальних послуг з постачання та розподілу природного газу та постачання та розподілу електричної енергії для індивідуального опалення, що не перевищує вартості 100 куб. метрів природного газу або 150 кВт/г електричної енергії на початок нового неопалювального сезону (станом на 1 травня поточного календарного року), повертається домогосподарству, яке забезпечило таку економію.

13:23 13.06.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Краснопільська селищна рада має намір розроблення детального плану території центральної частини смт Угроїди. Територія обмежена вул. Першотравневою, частиною вул.Трофімова, пров. Аптечний, пров. Лікарняний, вул. Сонячна смт. Угроїди орієнтовною площею 12 га. Основне призначення території – розміщення амбулаторії на 3-4 робочих місця, житлова забудова із спортивним майданчиком, санітарна та промислова зони, зона відпочинку.

12:12 13.06.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Краснопільською селищною радою в четвер,14-го червня 2018 року о 9:00 годині у залі засідань Краснопільської селищної ради вул. Мезенівська, 2 (другий поверх) буде проводитись громадське обговорення розробленої проектної документації «Розроблення плану зонування території смт Краснопілля Сумської області».

12:11 13.06.2018

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ!

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ!

До відома депутатів 14 червня 2018 року о 9:30 годині в залі засідань адміністративного приміщення селищної ради відбудеться спільне засідання постійних комісій. 14 червня 2018 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення селищної ради відбудеться позачергова шістнадцята сесія селищної ради сьомого скликання.

09:19 13.06.2018

КОМФОРТНО І БЕЗПЕЧНО ВВЕЧЕРІ ТА ВНОЧІ СТАЄ ТАМ, ДЕ Є ЯКІСНЕ ВУЛИЧНЕ ЗОВНІШНЄ ОСВІТЛЕННЯ

КОМФОРТНО І БЕЗПЕЧНО ВВЕЧЕРІ ТА ВНОЧІ СТАЄ ТАМ, ДЕ Є ЯКІСНЕ ВУЛИЧНЕ ЗОВНІШНЄ ОСВІТЛЕННЯ

Краснопільською селищною радою продовжуються розпочаті в минулому році роботи з встановлення світлодіодних світильників на центральних вулицях селища. На початку місяця встановлено 18 таких світильників по вул. Садова, Перемоги, Мезенівська. Екологічно чисті світлодіодні світильники планується встановити на всій протяжності вулиць Перемоги та Слави, для чого вже розроблена проектно-кошторисна документація та наразі ведеться робота з оформлення дозвільних документів.

08:19 13.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь