A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

НАПОВНЕННЯ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

НАПОВНЕННЯ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

Завершилося перше півріччя бюджетного року, і це досить тривалий період часу, щоб оцінити поточний стан роботи наповнення селищного бюджету, проаналізувати його та визначитись з основними завданнями на друге півріччя.

20:11 12.07.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Краснопільською селищною радою в п’ятницю, 20-го липня  2018 року о 8:15 годині у залі засідань Краснопільської селищної ради вул. Мезенівська, 2 (другий поверх) буде проводитись громадське обговорення розробленої проектної документації «Детальний план території підцентра громадської забудови смт Угроїди Краснопільського району Сумської області».

09:26 12.07.2018

КОНСУЛЬТУЄ МІНІСТР ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ПАВЛО ПЕТРЕНКО

КОНСУЛЬТУЄ МІНІСТР ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ПАВЛО ПЕТРЕНКО

Хто має право вступати в шлюб? Українське законодавство майже не ставить обмежень для тих, хто бажає поєднати своє життя у шлюбі. Фактично кожна особа, яка досягла 18 років та на момент подачі документів офіційно не є одруженою, може створити сім’ю.

14:31 10.07.2018

ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА В ЧЕРНЕЧЧИНІ

ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА В ЧЕРНЕЧЧИНІ

На прекрасне свято Івана Купала, гарного літнього дня масові народні гуляння з нагоди Дня села були у мальовничому селі Чернеччина Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

11:25 10.07.2018

ЗІ 100-ЛІТНІМ ЮВІЛЕЄМ ПРИВІТАЛИ ЖИТЕЛЬКУ КРАСНОПІЛЛЯ

ЗІ 100-ЛІТНІМ ЮВІЛЕЄМ ПРИВІТАЛИ ЖИТЕЛЬКУ КРАСНОПІЛЛЯ

Соте літо свого життя зустріла жителька Краснопілля Супрун Марія Яківна. Жінка любить життя, а доля відміряла за це їй такий поважний вік. З “першим серйозним” ювілеєм Марію Яківну із подарунками і квітами завітали привітати Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко, начальник управління соціального захисту Краснопільської РДА Олена Лавріненко, депутат селищної ради Людмила Маслюк. Багато теплих слів почула на свою адресу ювілярка не лише від представників влади, а й від дітей, внуків, правнуків, сусідів, які збіралися за великим святковим столом.

11:09 10.07.2018

«FISH-ФЕСТ» - СВЯТО РОДИНИ, СВЯТО РИБАЛКИ ТА СВЯТО СІМЕЙНОГО ДОЗВІЛЛЯ

«FISH-ФЕСТ» - СВЯТО РОДИНИ, СВЯТО РИБАЛКИ ТА СВЯТО СІМЕЙНОГО ДОЗВІЛЛЯ

Провести вихідний день на свіжому повітрі в колі близьких та друзів – саме для цього був проведений фестиваль сімейного дозвілля «Fish-Фест». Концертна програма, конкурси риболовів, конкурс на краще приготування рибної юшки та каші, розваги для дітей, спортивні змагання, фото зона, майстер-класи та інші втіхи були запропоновані організаторами фестивалю - Краснопільською селищною радою, що відбувся в урочищі Бабачина 8 липня 2018 року.

08:20 10.07.2018

В Угроїдському старостинському окрузі працюватиме мобільний ЦНАП

В Угроїдському старостинському окрузі працюватиме мобільний ЦНАП

В середу, 11 липня, жителі Угроїдського старостинського округу можуть отримати послуги та звернутися за консультаціями до "мобільного підрозділу" відділу «Центр надання адміністративних послуг», який працюватиме на території округу.

11:49 09.07.2018

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТРИВАЄ

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТРИВАЄ

За минулий тиждень облаштовано центральну площу селища декоративними арками, на які встановлено вазони з квітами та продовжуються роботи по замощенню території тротуарною плиткою. Пофарбовано огорожу скверу «Слави» по вул. Вокзальна. Спільно з філією «Краснопільський райавтодор» ДП «Сумський облавтодор» проведено роботи по облаштуванню інформаційних таблиць та в’їзних знаків на межі Краснопільського району. Активно велася робота по косінню газонів на центральних вулицях селища: Сумська, Мезенівська, Перемоги. Встановлено декоративну огорожу для обрамлення альпійської гірки, розташованої на перехресті вулиць Сумська та Осіння.

23:52 06.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь