A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

Мобільний офіс ЦНАП в Осоївському старостинському окрузі

Мобільний офіс ЦНАП в Осоївському старостинському окрузі

06.06.2018р. на території Осоївського старостинського округу працював мобільний підрозділ ЦНАП Краснопільської ОТГ. Працівником мобільного підрозділу були надані консультації з питань реєстрації місця проживання, реєстрації права власності, державної реєстрації приватних підприємців, питань функціонування мобільного ЦНАП та інших питань.

17:03 07.06.2018

До відома депутатів

До відома депутатів

26 червня 2018 року о 9 годині в залі засідань адміністративного приміщення селищної ради відбудеться спільне засідання постійних комісій. 26 червня 2018 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення селищної ради відбудеться шістнадцята сесія селищної ради сьомого скликання.

16:43 06.06.2018

Створення комфортних умов проживання кожному мешканцю Краснопільської ОТГ

Створення комфортних умов проживання кожному мешканцю Краснопільської ОТГ

Кожен, кому хоч раз в житті довелося відвідати дитячий майданчик, може констатувати, скільки задоволення він приносить дітям різного віку. Ігрова зона забезпечує не тільки море радості і розваг, а й величезну кількість можливостей для навчання, стимулювання розвитку нових життєво важливих навичок.

16:21 05.06.2018

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

У зв’язку з обмеженістю у забезпеченні питною водою у літній період населення Краснопільської селищної ради, з метою створення необхідного тиску в мережі і забезпечення безперебійного водопостачання сесією селищної ради 31.05.2018 року було прийнято рішення «Про заборону використання питної води не за призначенням». Цим рішенням забороняється мешканцям селищної ради використовувати питну воду для поливу сільськогосподарських культур і насаджень на присадибних ділянках, в теплицях, парниках та ін. шлангом чи поливальною установкою в період з 01.06.2018 р. по 31.08.2018 р. Дозволяється здійснювати поливання ручними поливалками чи відрами. 

16:08 05.06.2018

ОГОЛОШЕННЯ! ПРАЦЮВАТИМЕ МОБІЛЬНИЙ ОФІС ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

ОГОЛОШЕННЯ! ПРАЦЮВАТИМЕ МОБІЛЬНИЙ ОФІС ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

В середу, 6 червня, жителі Осоївськогого старостинського округу можуть отримати послуги та звернутися за консультаціями до "мобільного підрозділу" відділу «Центр надання адміністративних послуг», який працюватиме на території округу.

15:50 04.06.2018

День захисту дітей у Краснопільській ОТГ

День захисту дітей у Краснопільській ОТГ

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб усі діти росли щасливими, здоровими та радісними, гарно вчилися, займалися улюбленою справою.

23:39 01.06.2018

Відзначення днів села в Осоївці та Самотоївці

Відзначення днів села в Осоївці та Самотоївці

Вже багато років поспіль  у день Святої  Трійці  Осоївці відзначають улюблене свято – День села. Цього року випало святкувати 26 травня, коли природа буяє красою, квіти майорять яскравими барвами та дарують духмяні  аромати. 

00:38 01.06.2018

Відбулося позачергове засідання сесії Краснопільської ОТГ

Відбулося позачергове засідання сесії Краснопільської ОТГ

31 травня  в адміністративному приміщенні селищної ради відбулися спільне засідання постійних комісій та позачергова 15 сесія      7 скликання. На розгляд     сесії  було  винесено чотирнадцять  питань.  Перше питання - «Про внесення змін до рішення  селищної ради від 22.12.2017  "Про селищний бюджет на 2018 рік". Доходну та видаткову частину загального фонду селищного бюджету збільшено на  5652,146 тис. гривень .

17:53 31.05.2018

Продовжуються роботи з благоустрою Краснопільської ОТГ

Продовжуються роботи з благоустрою Краснопільської ОТГ

Краснопільською селищною радою продовжуються роботи з благоустрою селища та старостинських округів. Ведеться покіс трави на газонах та придорожніх смугах, філією «Краснопільський райавтодор» ДП «Сумський облавтодор» розпочато роботи з грейдерування доріг комунальної власності. Вже приведено до належного стану ґрунтову дорогу по вул. Дорошенка, вул. Осіння, вул. Спасівська, вул. Мічуріна, вул. Покровська в смт Краснопілля.

15:45 31.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь