A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ МАТЕРІ

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ МАТЕРІ

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою.

15:27 12.05.2018

ПЕРЕМОГА В СЕРЦЯХ ПОКОЛІНЬ

ПЕРЕМОГА В СЕРЦЯХ ПОКОЛІНЬ

З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 4 травня у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Краснопільської селищної ради відбулося свято для ветеранів. Вогник зібрав 25 ветеранів, які обслуговуються територіальним центром.

09:00 11.05.2018

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ВІДВІДАВ ТА ПРИВІТАВ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ВІДВІДАВ ТА ПРИВІТАВ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ

Щороку, на День Перемоги, у цей славний незабутній день ми згадуємо тих, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та вшановуємо ветеранів та дітей війни, які на своїх плечах винесли тягар війни, а у повоєнні роки підняли країну з руїн. Традиційно напередодні свята керівництво селищної ради відвідує ветеранів тієї далекої війни. І цей рік не став виключенням.

22:24 10.05.2018

ОБГОВОРИЛИ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ УГРОЇДСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

ОБГОВОРИЛИ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ УГРОЇДСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Під головуванням Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука відбулася робоча нарада за участі представників Угроїдського старостинського округу - в.о. старости, депутатів селищної та районної ради, керівників соціальних закладів та підприємств округу з питань виконання Програми соціально-економічного розвитку у 2018 році.

22:15 10.05.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Краснопільська селищна рада повідомляє, що 11 травня 2018 року о 14-00 годині у залі засідань Краснопільської селищної ради вул. Мезенівська, 2 (другий поверх) відбудуться громадські слухання щодо прийняття рішення про надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах у зв’язку з прийнятою Кабінетом Міністрів України постанови від 14.03.2018 р. №197.

08:38 10.05.2018

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ПРОПОЗИЦІЙ ДО ПЛАНУ ДІЙ СТАЛОГО ЕНЕРГЕТИЧНОГО ТА КЛІМАТИЧНОГО РОЗВИТКУ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ПРОПОЗИЦІЙ ДО ПЛАНУ ДІЙ СТАЛОГО ЕНЕРГЕТИЧНОГО ТА КЛІМАТИЧНОГО РОЗВИТКУ

Про збір пропозицій до Плану дій сталого енергетичного та кліматичного розвитку до 2030 року Краснопільської об’єднаної територіальної громади як запоруки виконання зобов’язань Європейської ініціативи «Угода мерів»

08:26 10.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь