A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

СВЯТО ПИСАНКИ

СВЯТО ПИСАНКИ

Із приходом  довгоочікуваної  весни  ми святкуємо цикл весняних свят, одним із яких є свято Великодня.

11:34 18.04.2018

«МАЛЕНЬКА КРАЇНА ВЕЛИКОЇ МРІЇ»

«МАЛЕНЬКА КРАЇНА ВЕЛИКОЇ МРІЇ»

Центр дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради запрошує на звітний концерт «Маленька країна великої мрії»

11:23 18.04.2018

ЗАПРОШУЄМО ДІТЕЙ ДО УЧАСТІ У КОНКУРСІ ШКІЛЬНИХ МАЛЮНКІВ «Я МАЮ ПРАВО!»

ЗАПРОШУЄМО ДІТЕЙ ДО УЧАСТІ У КОНКУРСІ ШКІЛЬНИХ МАЛЮНКІВ «Я МАЮ ПРАВО!»

Головне територіальне управління у Сумській області оголошує про старт обласного етапу Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Я маю право!», який проводиться Міністерством юстиції України спільно з Координаційною радою молодих юристів при Міністерстві юстиції України з нагоди Дня захисту дітей.

11:19 18.04.2018

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК З РОБОЧОЮ ПОЇЗДКОЮ ВІДВІДАВ САМОТОЇВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК З РОБОЧОЮ ПОЇЗДКОЮ ВІДВІДАВ САМОТОЇВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

З метою вирішення проблемних питань жителів старостинських округів громади, вивчення їх потреб продовжуються робочі поїздки селищного голови Юрія Яремчука населеними пунктами Краснопільської ОТГ.

23:09 16.04.2018

«ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

«ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити нашу громаду чистою та охайною, яке так потребує нашого з вами об’єднання зусиль. Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота населених пунктів – оцінка діяльності як місцевої влади так і громадськості. Це – показник рівня участі всієї громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою та комунального обслуговування населених пунктів. 

16:31 16.04.2018

ПОТРІБНА ДОПОМОГА

ПОТРІБНА ДОПОМОГА

У сім’ї Юринової Тамари Миколаївни (колишнього директора Нижньосироватської школи Сумського району, яка віддала вихованню молоді 38 років, з них 14 років – працювала директором школи) склалася дуже складна нестандартна ситуація. Терміново необхідно провести операційне втручання її внуку Артемію , що потребує значних матеріальних затрат - 20 тисяч євро. Такі кошти нереально сьогодні знайти чи заощадити простій людині праці. Тому просимо вашої допомоги. Додаємо лист – звернення Тамари Миколаївни до всіх добрих людей.

13:09 13.04.2018

ВІДБУЛАСЯ КОЛЕГІЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛАСЯ КОЛЕГІЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

11 квітня в конференц-залі відділу освіти Краснопільської селищної ради відбулась колегія відділу освіти, яку очолила начальник відділу  освіти Лариса Дерев’янченко та нарада з керівниками закладів освіти за участю Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука.

10:03 12.04.2018

ВІНОЧОК ДРУЖБИ

ВІНОЧОК ДРУЖБИ

11 квітня на базі Центру дитячої та юнацької творчості з метою формування національно-патріотичної самосвідомості дітей та учнівської молоді, популяризації народного хореографічного мистецтва, виявлення та підтримки дитячих та юнацьких колективів, обміну досвідом між дитячими хореографічними колективами відбувся відбірковий етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» «хореографічне мистецтво» – «Віночок дружби».

09:10 12.04.2018

ПРАВОВИМИ ЗНАННЯМИ ЗМІЦНЮЄМО ГРОМАДИ

ПРАВОВИМИ ЗНАННЯМИ ЗМІЦНЮЄМО ГРОМАДИ

Юстиція Сумщини, без перебільшення, знайшла своє провідне місце у процесах реформуванні громад. Наразі управління юстиції виступило партнером і безпосереднім учасником освітньої програми «Регіональний менеджмент», яка покликана підвищити рівень знань, у тому числі й правових, в очільників та спеціалістів місцевого самоврядування.

08:34 12.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь