A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

Шановні відвідувачі ЦНАП!

Шановні відвідувачі ЦНАП!

Доводимо до вашого відома, що в приміщенні центру надання адміністративних послуг Краснопільської селищної ради щовівторка з 8.00 до 12.00 здійснюватиметься консультування та прийом документів з питань загальнообов’язкового державного соціального страхування представником Сумського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області.

14:23 16.03.2018

МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК

МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК

13 березня 2018 року відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, на базі Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІступенів Краснопільської селищної ради методистом з іноземних мов Сумського ОІППО, Клюніною Н.В., було проведено методичний порадник «Імплементація модулів навчання англійської мови учнів початкових класів пілотних шкіл».  

11:15 14.03.2018

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ

04 квітня 2018 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення селищної ради відбудеться тринадцята сесія селищної ради сьомого скликання.

14:57 12.03.2018

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА КЕРІВНИКІВ  ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Відповідно до плану роботи відділу освіти Краснопільської селищної ради 5 березня 2018 року під керівництвом начальника відділу освіти Лариси Дерев’янченко відбулася нарада керівників  закладів освіти Краснопільської селищної ради. У нараді взяли участь Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, секретар селищної ради Ірина Юхта.

15:22 07.03.2018

ОБДАРОВАНІ ДІТИ – ЦЕ ЦІЛИЙ СВІТ, ОСОБЛИВИЙ СВІТ ДИТИНСТВА. ЦЕ ДУЖЕ ЦІННА, АЛЕ ДОСИТЬ ТЕНДІТНА ЧАСТИНА НАШОГО СУСПІЛЬСТВА

ОБДАРОВАНІ ДІТИ – ЦЕ ЦІЛИЙ СВІТ, ОСОБЛИВИЙ СВІТ ДИТИНСТВА. ЦЕ ДУЖЕ ЦІННА, АЛЕ ДОСИТЬ ТЕНДІТНА ЧАСТИНА НАШОГО СУСПІЛЬСТВА

Талановиті діти — це той ресурс, із якого створюється інтелектуальна еліта, яку у будь-якого народу становлять особистості творчі, яскраві, мислячі. Щоб це потенційне національне багатство зберегти й примножити, необхідно вміти відбирати таких дітей, допомагати їм знайти себе й правильно оцінити, підтримувати їх розвиток.

15:14 07.03.2018

«Я МАЮ ПРАВО! НА ВИКОНАННЯ РІШЕННЯ СУДУ» – ДОПОМОЖЕ ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ

«Я МАЮ ПРАВО! НА ВИКОНАННЯ РІШЕННЯ СУДУ» – ДОПОМОЖЕ ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ

У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» почав діяти новий напрямок – «Я МАЮ ПРАВО! на виконання  рішення суду», який надає українцям вичерпну інформацію про те, як реалізувати своє право на виконання судового рішення.

17:05 06.03.2018

ПРОВЕДЕНО КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

ПРОВЕДЕНО КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

Краснопільська селищна рада повідомляє, що з метою виконання рішення одинадцятої сесії Краснопільської селищної ради сьомого скликання від 31.01.2018 року "Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Краснопільської селищної ради" проведено конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів.

16:30 06.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь