A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

МАЙБУТНЄ ТВОРИТЬСЯ СЬОГОДНІ

МАЙБУТНЄ ТВОРИТЬСЯ СЬОГОДНІ

ХХІ століття – це століття освіти, духовності й інформативності, пріоритетності знань і мобільності. Відтак, навчання набуває нових ознак: потрібно вчити вчитися. У  легкоатлетичному манежу Сумського державного університету 03 травня 2018 року зібралися на урочисте обласне свято "Майбутнє в твоїх руках" – свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначали найкращих учнів, які гідно представили свою школу, місто, район чи селищну раду на ІІІ та ІV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

11:10 06.05.2018

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ЗУСТРІВСЯ З ЛАРСОМ НОРДГРЕНОМ - ПОЛІТИЧНИМ РАДНИКОМ В СТОКГОЛЬМСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ЗУСТРІВСЯ З ЛАРСОМ НОРДГРЕНОМ - ПОЛІТИЧНИМ РАДНИКОМ В СТОКГОЛЬМСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ

В ході неформальної зустрічі Юрій Яремчук розповів про Краснопільську громаду та її діяльність, про проекти над якими зараз працює Краснопільська ОТГ, ознайомив зарубіжного гостя з роботою апарату селищної ради та зокрема відділу «Центр надання адміністративних послуг». Адже фінансування реконструкції ЦНАП відбувалось саме завдяки програмі U-LEAD component 2, яку реалізує шведська компанія SKL International.

10:52 06.05.2018

КРАСНОПІЛЛЯ ПОПОВНИЛОСЯ ЗЕЛЕНИМИ НАСАДЖЕННЯМИ

КРАСНОПІЛЛЯ ПОПОВНИЛОСЯ ЗЕЛЕНИМИ НАСАДЖЕННЯМИ

Так, 3 травня в рамках місячника озеленення на території Краснопілля працівниками селищної ради було висаджено 165 кущів зелених насаджень. Зокрема на перехресті вулиць Осіння та Сумська була закладена альпійська гірка, висаджено квіти та зелені рослини, а саме ялівець колоновидний, ялівець козацький та самшит.

23:28 04.05.2018

«ЯВІР» ВИХОДИТЬ ДО  ФІНАЛУ Кубка регіонів ФФСО

«ЯВІР» ВИХОДИТЬ ДО ФІНАЛУ Кубка регіонів ФФСО

Обігравши збірну команду Путивльського району з рахунком 0:2 краснопільський «Явір» проходить до чвертьфіналу Кубку регіонів федерації футболу Сумської області. Слід зазначити, що у приміщенні федерації футболу Сумської області відбулось жеребкування 1/4 фіналу турніру, в якому явірці зіграють з командою «Колос» (Северинівка, Сумський район). Матч відбудеться 6 травня на стадіоні «Колос». Початок гри о 16-00 годині.

08:16 03.05.2018

МАЛЕНЬКА КРАЇНА ВЕЛИКОЇ МРІЇ

МАЛЕНЬКА КРАЇНА ВЕЛИКОЇ МРІЇ

У Центрі дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради  працюють колективи художньо-естетичного спрямування (співочі, танцювальні, театральні, образотворчі) та гуртки декоративно-ужиткового мистецтва. Протягом року кожний з них живе своїм життям – заняття, репетиції, концерти, конкурси, виставки, фестивалі, акції. А раз на рік – у квітні – всі збираються на сцені на справжню культурно-мистецьку подію - звітний концерт та виставку декоративно-ужиткового мистецтва.

08:11 02.05.2018

ВИСТАВКА-ФОРУМ «ТЕХНОЛОГІЇ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ»

ВИСТАВКА-ФОРУМ «ТЕХНОЛОГІЇ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ»

26 квітня 2018 року начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності  Краснопільської селищної ради Інна Лісун, а також головний спеціаліст відділу Олександр Щербак взяли участь у Форумі – виставці «Технології енергоефективності та енергозбереження для малого та середнього підприємництва Сумщини». Форум відбувся в м Суми у  Конгрес-центрі СумДУ. Захід був організований Центром підтримки бізнесу м. Суми у рамках ініціативи Європейського Союзу за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку, за сприяння Сумської обласної державної адміністрації.

15:53 27.04.2018

ТРИВАЄ БЛАГОУСТРІЙ ТА ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

ТРИВАЄ БЛАГОУСТРІЙ ТА ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

У рамках проведення весняної толоки трудовими колективами, жителями територіальної громади виконано значний обсяг робіт по благоустрою сіл і селищ ОТГ, наведенню санітарного і естетичного порядку, озелененню, впорядкуванню кладовищ, пам’ятників, Меморіалів загиблим воїнам, лісосмуг, прибережних зон водних об’єктів, ремонт доріг, в’їздів у населені пункти тощо.

15:47 27.04.2018

ПРОВЕДЕНО АКЦІЮ «МАЙБУТНЄ ЛІСУ В ТВОЇХ РУКАХ»

ПРОВЕДЕНО АКЦІЮ «МАЙБУТНЄ ЛІСУ В ТВОЇХ РУКАХ»

Відповідно до Положення у 21 квітня 2018 року Державним підприємством «Краснопільське лісове господарство» було проведено щорічну Акцію Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках».

15:43 27.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь