A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

День захисту дітей у Краснопільській ОТГ

День захисту дітей у Краснопільській ОТГ

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб усі діти росли щасливими, здоровими та радісними, гарно вчилися, займалися улюбленою справою.

23:39 01.06.2018

Відзначення днів села в Осоївці та Самотоївці

Відзначення днів села в Осоївці та Самотоївці

Вже багато років поспіль  у день Святої  Трійці  Осоївці відзначають улюблене свято – День села. Цього року випало святкувати 26 травня, коли природа буяє красою, квіти майорять яскравими барвами та дарують духмяні  аромати. 

00:38 01.06.2018

Відбулося позачергове засідання сесії Краснопільської ОТГ

Відбулося позачергове засідання сесії Краснопільської ОТГ

31 травня  в адміністративному приміщенні селищної ради відбулися спільне засідання постійних комісій та позачергова 15 сесія      7 скликання. На розгляд     сесії  було  винесено чотирнадцять  питань.  Перше питання - «Про внесення змін до рішення  селищної ради від 22.12.2017  "Про селищний бюджет на 2018 рік". Доходну та видаткову частину загального фонду селищного бюджету збільшено на  5652,146 тис. гривень .

17:53 31.05.2018

Продовжуються роботи з благоустрою Краснопільської ОТГ

Продовжуються роботи з благоустрою Краснопільської ОТГ

Краснопільською селищною радою продовжуються роботи з благоустрою селища та старостинських округів. Ведеться покіс трави на газонах та придорожніх смугах, філією «Краснопільський райавтодор» ДП «Сумський облавтодор» розпочато роботи з грейдерування доріг комунальної власності. Вже приведено до належного стану ґрунтову дорогу по вул. Дорошенка, вул. Осіння, вул. Спасівська, вул. Мічуріна, вул. Покровська в смт Краснопілля.

15:45 31.05.2018

До нових зустрічей, Кіндер-сюрприз!

До нових зустрічей, Кіндер-сюрприз!

24 травня 2018 року у святковій залі Центру дитячої та юнацької творчості зібралися  хлопчики і дівчатка – вихованці школи раннього творчого розвитку «Кіндер-сюрприз», їх батьки та  гості.

17:40 30.05.2018

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ЗНОВУ РАДО ЗУСТРІЧАЄ ГОСТЕЙ

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ЗНОВУ РАДО ЗУСТРІЧАЄ ГОСТЕЙ

Цього разу в рамках навчального візиту "Кращі практики розбудови міської інфраструктури в ОТГ Сумщини" до нашої громади завітала делегація представників ОТГ Миколаївської, Харківської та Чернігівської областей. Навчальний візит відбувся за підтримки Сумського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону.

13:53 26.05.2018

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ

31 травня 2018 року о 9 годині в залі засідань адміністративного приміщення селищної ради відбудеться спільне засідання постійних комісій. 31 травня 2018 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення селищної ради відбудеться п’ятнадцята сесія селищної ради сьомого скликання.

17:02 24.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь