A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

ПРІОРИТЕТИ ФОНДУ: СВОЄЧАСНЕ І В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ НАДАННЯ ДОПОМОГ

Відповідно до діючого законодавства, Фонд соціального страхування України є органом, який здійснює керівництво та управління загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням від нещасного випадку, у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та медичним страхуванням, провадить акумуляцію страхових внесків, контроль за використанням коштів, забезпечує фінансування виплат за цими видами страхування.

10:59 24.02.2020

У КРАСНОПІЛЛІ ОБГОВОРИЛИ ПЕРСПЕКТИВИ СТВОРЕННЯ ОСББ ТА ЇХ ПІДТРИМКУ

21 лютого в Малому залі Краснопільського Палацу культури відбулася публічна консультація щодо утримання багатоквартирних будинків та створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

10:23 22.02.2020

У КРАСНОПІЛЬСЬКІЙ ОТГ ВСТАНОВЛЕНО 5 КОНТЕЙНЕРІВ ДЛЯ ВІДПРАЦЬОВАНИХ БАТАРЕЙОК

5 контейнерів для збору відпрацьованих батарейок встановлено у публічних місцях та державних установах Краснопілля, а саме у приміщенні Центру надання адміністративних послуг, Краснопільській ЗОШ I-III ст., Краснопільській гімназії, КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги та в Краснопільській філії Краснопільської ЗОШ «Лісова казка».

14:50 20.02.2020

20-ГО ЛЮТОГО У ВЕЛИКОМУ ЗАЛІ КРАСНОПІЛЬСЬКОГО ПАЛАЦУ КУЛЬТУРИ ВІДБУВСЯ ТЕМАТИЧНИЙ ЗАХІД З НАГОДИ ДНЯ ПАМ`ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Представники органів місцевого самоврядування і виконавчої влади, підприємств, установ, організацій, учнівська молодь та громадськість зібралися щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.

13:58 20.02.2020

Шановні громадяни!

Повідомляємо, що 18 лютого 2020 року з 10.00 до 12.00 в адмінприміщенні Хмелівського старостинського округу буде проводити особистий прийом громадян Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук.

15:06 17.02.2020

Шановні мешканці багатоквартирних будинків!

21 лютого о 13:00 в малому залі Палацу культури смт Краснопілля відбудеться публічна консультація щодо утримання багатоквартирних будинків  на території громади, створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

10:52 17.02.2020

Соціальний проект «Ти можеш усе! Можливості безмежні»

Міністерство соціальної політики України спільно з ГО «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України» підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проект «Ти можеш усе! Можливості безмежні!».

13:34 16.02.2020

15-ГО ЛЮТОГО ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

14 лютого 2020 року в КЗ «Краснопільський ПК» відбувся тематичний захід «Афганістан – пекуча пам'ять» до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31 річниці виведення військ з Афганістану.

14:26 14.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь