A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

В громаді реалізується державна політика по забезпеченню житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

В громаді реалізується державна політика по забезпеченню житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

Відбулося чергове засідання комісії Краснопільської селищної ради з питань формування потреби та використання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

22:42 07.10.2020

НА ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ ВІДБУДУТЬСЯ  ДНІ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ

НА ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ ВІДБУДУТЬСЯ ДНІ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ

З метою підвищення поінформованості населення Краснопільської об’єднаної територіальної громади щодо сучасних методів ощадного й ефективного використання енергії та широкого залучення відновлювальних джерел енергії в руслі загальноєвропейської політики протидії зміні клімату, привернення уваги мешканців громади до питань охорони навколишнього природного середовища та збереження енергоресурсів на території  громади відповідно до розпорядження селищного голови від 01.10.2020 р. №117-ОД  з 19 по 23 жовтня 2020 року буде проводитись захід «Дні сталої енергії».

11:20 07.10.2020

ОСВІТЯН КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

ОСВІТЯН КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

В переддень свята Дня працівників освіти Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко, голова профспілкового комітету працівників освіти Оксана Овєчкіна та представники відділу освіти Краснопільської селищної ради привітали у закладах освіти всіх працівників освітньої галузі громади.

18:54 02.10.2020

Унікальна можливість для безробітних Сумщини: бажаєте знайти роботу – навчайтеся

Унікальна можливість для безробітних Сумщини: бажаєте знайти роботу – навчайтеся

Як повідомив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, сьогодні до навчання на платформі Coursera активно долучаються безробітні громадяни, які стоять на обліку в обласній службі зайнятості. Так, з початку літа цього року майже 500 осіб отримали запрошення навчатися, з них 45 осіб вже отримали сертифікати за пройденими програмами.

08:36 02.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь