A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

Естафета "Позашкілля Сумщини – 49+"

Естафета "Позашкілля Сумщини – 49+"

5 березня 2019 року у Великописарівському районі відбулася передача естафети «Позашкілля Сумщини 49+» закладам освіти Краснопільської та Миропільської ОТГ, Краснопільського району.

14:13 06.03.2019

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ОТРИМАЛА КОМПЛЕКТ ОБЛАДНАННЯ ЕНЕРГОМЕНЕДЖЕРА

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ОТРИМАЛА КОМПЛЕКТ ОБЛАДНАННЯ ЕНЕРГОМЕНЕДЖЕРА

5 березня 30 об’єднаних громад – учасниць ініціативи «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ», серед яких і Краснопільська ОТГ, отримали комплекти обладнання енергоменеджерів. Кожен комплект складається з фахових інструментів для вимірювання технічних параметрів енергоефективності та є необхідним для роботи енергоменеджера.

20:47 05.03.2019

АПАРАТНА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

АПАРАТНА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Днями відбулася апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук, де були розглянуті поточні питання життєдіяльності громади на цей тиждень та окреслені подальші завдання на наступний. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів апарату селищної ради, працівники закладів соціальної сфери та комунальних установ громади.

20:31 05.03.2019

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ РАЙОННОЇ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ РАЙОННОЇ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

5 березня відбулося засідання Ради регіонального розвитку Краснопільського району. Участь в засіданні взяли голова Сумської обласної ради Володимир Токар, голова райдержадміністрації Сергій Хрупа, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Петров, голова районної ради Віталій Савоненко, Миропільський сільський голова Олена Ординець.

20:01 05.03.2019

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ОТРИМАЄ БІЛЬШЕ МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ОТРИМАЄ БІЛЬШЕ МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ

Виконання Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської ОТГ залежить від багатьох чинників, головним із яких є наявність бюджетних коштів. Звісно, власних надходжень не вистачає, щоб в повній мірі реалізувати всі завдання та ідеї. Тому Краснопільська селищна рада спрямовує максимум зусиль на залучення додаткових коштів, як з державного та обласного бюджетів, так і з різного роду фондів та грантів, з метою вирішення проблем розвитку Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

18:26 04.03.2019

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

Гравці команди «Оріон» (с. Осоївка) здобули звання чемпіонів у відкритому чемпіонат м.Суми з футзалу серед ветеранів (45+).

15:38 04.03.2019

Універсіада -2019

Універсіада -2019

До істини кожен іде своїм шляхом. А що є істиною, коли ти вчитель? Відповідь лише одна – особистість учня. Звідси головне завдання для педагога – створити умови, необхідні для розвитку індивідуальних та неординарних здібностей учнів, які матимуть свої позитивні результати. Учитель повинен відпрацювати системний підхід в роботі із здібними та обдарованими учнями від виявлення - до нагородження. Саме такими критеріями керується Володимир Чуприна, учитель хімії та біології Краснопільської ЗОШ  І-ІІІ ст.

15:22 04.03.2019

Зміни у графіку роботи ЦНАП

Зміни у графіку роботи ЦНАП

Шановні відвідувачі! За загальним правилом, враховуючи положення статті 73 Кодексу законів про працю України, повідомляємо що відбулися зміни у графіку роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Краснопільської селищної ради:

11:52 04.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь