A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

Для забезпечення надійного, якісного та безпечного надання послуг з електропостачання філією «Краснопільський РЕМ» ПАТ «Сумиобленерго» 20 вересня 2018 року в смт. Краснопілля по пров. Комунальний будуть виконуватися ремонтні роботи, у зв’язку з чим буде відсутнє електропостачання  у період часу з 12.00 год. до 15.00 год.

13:33 18.09.2018

ЯК КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ СВІЙ ПЕРШИЙ ДЕНЬ ГРОМАДИ СВЯТКУВАЛА

ЯК КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ СВІЙ ПЕРШИЙ ДЕНЬ ГРОМАДИ СВЯТКУВАЛА

Яскраве, колоритне свято – День Краснопільської громади відбулося 15 вересня на стадіоні «Колос». На нього прибуло чимало поважних гостей, серед яких заступник голови Сумської облдержадміністрації Вадим Акпєров, перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль, директор Сумського Центру розвитку місцевого самоврядування Олександр Хоруженко, народний депутат України Олександр Сугоняко, голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко та Верхньосироватський сільський голова Алла Александрова.

00:32 18.09.2018

ЗУСТРІЧ З АГРАРІЯМИ

ЗУСТРІЧ З АГРАРІЯМИ

Відбулася нарада за участі представників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, які працюють на території Краснопільської ОТГ. Провів засідання та розповів про основні аспекти діяльності громади селищний голова Юрій Яремчук.

00:27 13.09.2018

ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК

ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК

12 вересня 2018 року, до Дня фізичної культури і спорту, в рамках проведення Олімпійського тижня на базі Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся Олімпійський урок.

00:12 13.09.2018

ПРО БЛАГОУСТРІЙ СЕЛИЩА ТА СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

ПРО БЛАГОУСТРІЙ СЕЛИЩА ТА СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

Одним з важливих напрямків роботи Краснопільської селищної ради є благоустрій селища та старостинських округів. Продовжуються роботи з ремонту автомобільних доріг в межах громади. Зокрема, за рахунок коштів виділених Сумською обласною державною адмістрацією, завершується ремонт дороги по  смт Угроїди.  Компанією "РОАД КОНСТРАКШН" продовжується поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-19-18 Краснопілля - КПП "Покровка" (окремими ділянками). За кошти селищного бюджету та АФ «Хвиля» розпочато роботи з ямкового ремонту автодороги  від с. Глибне до с.Осоїка. Поряд з цим ведеться  покіс трави на придорожніх смугах.

16:58 10.09.2018

ОБГОВОРЕНО АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

ОБГОВОРЕНО АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Відбулася нарада з в.о. старост старостинських округів Краснопільської селищної ради, яку провів селищний голова Юрій Яремчук. Під час засідання обговорювалися питання благоустрою населених пунктів, функціонування закладів соціальної сфери громади та ряд інших важливих питань життєдіяльності старостинських округів.

16:09 10.09.2018

ПРОГРАМА З РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ БІЙЦІВ АТО ТА ЇХ СІМЕЙ

ПРОГРАМА З РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ БІЙЦІВ АТО ТА ЇХ СІМЕЙ

Українська Соціальна Академія запускає програму, яка покликана допомогти  ветеранам відкрити власну справу та зробити крок до нових можливостей у мирному житті. В рамках навчання учасники здобудуть необхідні знання, щоб реалізувати свої здібності та розпочати власний бізнес. Місце проведення: місто Суми та місто Кам’янець-Подільський. Дедлайн - 27 вересня 2018 р.

11:58 10.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь